Handel og transport af kreaturer i hele Danmark

Spidskompetencen hos Kreaturhandler Bjarne Andersen ApS er handel med kreaturer, og dét er vi dygtige til! Hvad end det handler om køb eller salg af slagtekreaturer, kalveeksport, opkøb af slagtedyr eller salg til danske private slagterier, er vi erfarne eksperter på området. 

Gode handler for begge parter 

Handlen med kreaturer foregår både på slagtekvægsmarked og fra landmand til landmand. Uanset hvordan handlen foregår, er det for os vigtigt at gennemføre gode og professionelle handler for både sælger og køber, så begge parter med håndslaget på aftalen er tilfredse. Om det er en mindre eller større portion kvæg, eller om det måske er en hel besætning, det drejer sig om, så finder vi en god pris på det. 

Erfaren kreaturhandler 

Med over elleve år i branchen, er Kreaturhandler Bjarne Andersen ApS en erfaren virksomhed. Vi handler med levende kreaturer som køer, kvier, tyre og kalve, herunder for eksempel kælvekreaturer, ammekøer og avlsdyr til eksport, og vi har en stor viden om, hvordan vi bedst og mest sikkert omgås dyrene i forhold til smittefare og for både deres, din og vores sikkerhed.

Vil du handle med os? 

Ønsker du at udføre en handel med Kreaturhandler Bjarne Andersen ApS, så hører vi meget gerne fra dig. Vi køber og sælger, uanset hvor du befinder dig i landet. 

Vi udfører blandt andet følgende opgaver:

  • Køb og salg af kreaturer
  • Salg til danske private slagterier
  • Transport af kreaturer

Send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt!